Blog

De tweedehands designer trouwjurken moet je zien!

Geplaatst op: 09 januari 2020

Ben je gek op Designers zoals Houghton, Grace Loves Lace of Claire Pettibone, maar heb je niet het budget om zo’n trouwjurk te kopen dan ben je bij Yes I Did aan het juiste adres. Wij hebben een gave collectie modieuze trouwjurken die slechts eenmaal zijn gedragen. Niet alleen zijn deze jurken beter voor je portemonnee, maar ook voor het millieu en bovendien heb je nu geld over voor dat bizar mooie paar trouwshoenen wat op je verlanglijstje stond!

Ga dus snel naar de collectie en neem contact op met de bruiden die hun jurk te koop aanbieden. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor je uitgelicht.

Tweedehands Grace Loves Lace trouwjurk

Grace loves Lace is een merk dat begonnen is als handgemaakte trouwjurken die via Etsy verkocht werden en is uitgegroeid tot de favoriete bohemian trouwjurken designer van bruiden over de hele wereld. Hoe vind je deze toffe jurken van dit coole merk?

Bekijk deze trouwjurk hier

Tweedehands Bloomfeld trouwjurk

Sexy en modieus tegelijk en natuurlijk bedekt met glitters van top tot teen. Bij Bloomfeld in Amsterdam koop je de mooiste designer trouwjurk en deze staat nu te koop op de website en is slechts eenmaal gedragen. Dit is je kans op een designer trouwjurk tegen een betaalbare prijs!

Bekijk deze trouwjurk hier

Tweedehands Cymbeline trouwjurken

Cymbeline trouwjurk tweedehands

Bekijk deze trouwjurk hier

Bekijk deze trouwjurk hier

 

Tweedehands Olvi’s trouwjurken

Olvi’s is een Belgisch merk en staat bekend om het prachtige stretchkant wat ze gebruiken voor deze super sexy trouwjurken. Ze zitten als een tweede huid om je lichaam en hebben vaak prachtige bewerkte ruggen.

Bekijk deze trouwjurk hier

Tweedehands Rime Arodaky trouwjurk

Rime Arodaky is perfect in tune met de fashionista bruid. Deze modieuze bruid wil haar modieuze kant laten zien in het dagelijks leven, maar zeker ook op haar trouwdag. Crop tops, broeken en jumpsuits en andere modieuze creaties vind je in deze collectie terug.

Tweedehands rime arodaky trouwjurk

Bekijk deze trouwjurk hier

Tweedehands Houghton Trouwjurk

Houghton hoort net als Rime Arodaky thuis in het groepje ontwerpers die trouwjurken maakt voor de anti-bruid. Natuurlijk wil deze bruid haar vrouwelijke kant laten zien, maar dat gaat zeker niet gebeuren in een prinsessentrouwjurk. Deze modieuze creaties zijn trouwjurken, maar dan zonder poespas en super stylish.

Bekijk deze trouwjurk hier

Ben jij ook op zoek naar een tweedehands designer trouwjurk bekijk dan de collectie modieuze trouwjurken op de website. Je kunt natuurlijk ook je eigen modieuze en eenmaal gedragen trouwjurk toevoegen aan de site.