Blog

Natuurlijke bruidmake-up inspiratie

Geplaatst op: 15 december 2023

Een natuurlijke make-up look is een tijdloze keuze die de schoonheid van de bruid benadrukt in plaats van deze te bedekken. In deze blogpost laten we je de stappen zien voor een natuurlijke bruidslook, waarbij het lijkt alsof je weinig make-up draagt ook al is dat meestal niet zo.

De basis
Focus op de ogen: de ogen zijn het venster naar de ziel en op je trouwdag moeten ze extra stralen. Kies natuurlijke oogschaduwkleuren die je oogkleur benadrukken en accentueer de wimpers voor een intensere look. Een zachte smokey eye met aardetinten voegt diepte toe aan je ogen zonder overdreven te zijn.
Waterproof mascara is een must om door vreugdetranen heen te komen zonder je make-up te verpesten. Vergeet niet dat minder vaak meer is en benadruk je natuurlijke schoonheid met slim aangebrachte eyeliner en goed gevormde wenkbrauwen.
Laat je wangen stralen: Een vleugje blush op de wangen geeft je een frisse uitstraling. Kies een kleur die je huidskleur flatteert en breng de blush lichtjes aan op de appeltjes van je wangen. Een highlighter op de jukbeenderen zorgt voor een stralende finish die je gelaatstrekken benadrukt.

Laat je lippen de hoofdrol spelen: een lippenstift in een licht roodachtige tint is de perfecte keuze voor een natuurlijke trouwlook. Accentueer je lippen met een lipliner om de vorm te definiëren. Een vleugje lipgloss in het midden van de lippen geeft extra glans zonder dat het te opvallend is.

Inspiratie voor je eigen look

Nu we de stappen voor een natuurlijke trouwlook hebben besproken, laten we eens wat inspiratie opdoen voor je eigen look:

1. Boho chic: losse golven in je haar, een bloemenkrans en licht geaccentueerde ogen geven je een boho chic look die perfect is voor een tuin- of strandbruiloft.

2. Klassieke elegantie: een strakke knot, subtiele sieraden en een vleugje lippenstift geven je look tijdloze elegantie.

3. Natuurlijke romantiek: zachte golven, bloemen in je haar en eyeliner geven je een romantische look die perfect is voor vrijwel iedere bruiloft.

Een natuurlijke trouwlook benadrukt de schoonheid van elke bruid en laat je stralen. Door subtiele kleuren te gebruiken en je natuurlijke kenmerken te benadrukken, creëer je een tijdloze look die voor altijd op je trouwfoto’s zal staan. Bekijk de voorbeelden van natuurlijke bruidsmake-up en laat je inspireren voor jouw trouwdag.

 

Cover picture Pexels  

Rest van de afbeeldingen:

1. Grace loves lace

2. Christina Gasperas

3. Society19

4. Ruffled blog