Blog

De leukste trouwjurken trends voor 2023

Geplaatst op: 07 oktober 2022

Voor het trouwseizoen 2023 hebben we weer prachtige trouwjurken voor jullie gespot. Dit jaar zijn de bruidsmodetrends heel divers en zijn er voor zowel de bruid met een minimalistische smaak als de bruid die er altijd al van heeft gedroomd om zich een prinses te voelen. We zetten de mooiste trends voor jullie onder elkaar. Natuurlijk hebben wij deze trends ook voor jullie in de collectie. Neem maar snel een kijkje. Heb jij juist een mooie trouwjurk te koop om onze collectie mee aan te vullen dan kun je deze hier op de website plaatsen.

Trouwjurken met losse mouwen

2023 is het jaar van de mouw en in het bijzonder van mouwen die je los kunt dragen of kunt verwijderen. Op deze manier kun je twee looks creƫren: met en zonder mouwen. Je ziet deze look bij zowel moderne ontwerpen als bij klassieke prinsessenjurken. Ben jij gek op mouwen? Bekijk dan onze trouwjurken collectie met mouwen

Princess look is back

Minimalisme in de bruidsmode bestaat nog steeds, maar dit jaar gaan we ook weer massaal voor de grotere trouwjurken in prinsessenstijl. Dit betekent natuurlijk niet ouderwets want de prinsessenstijl heeft een upgrade gehad en kun je nu terugvinden met verschillende typen rokken, met en zonder mouwen en ook heb je deze zonder en met bewerking. Je kunt dus alle kanten op. Bekijk de prinsessenlook hier op de website.

Trouwjurken met Tattoo back

Wil jij shinen van de voor en achterkant? De tattoo back is een echte showstopper. Het opengewerkte kant maakt een bijzonder patroon over je rug. Heel bijzonder en extra leuk voor je gasten wanneer ze tijdens de ceremonie naar je rug zitten te kijken. Bekijk de jurken met bijzondere ruggen hier op de website.

Off the shoulder

Wij vinden de off-the-shoulder look zo romantisch! Goed nieuws want deze halslijn zien we in 2023 heel veel terugkomen en zowel op bohemian stijl trouwjurken als op de klassieke prinsessenstijl. Deze accentueert je schouders en zet je top in de spotlight. Ben jij ook gek van deze superromantische look? Bekijk ze hier op de website.

Diepe halslijn

In 2023 trouwen we zeer sexy. Ook de halslijn kan hierbij natuurlijk niet achterblijven. Diepe V-halzen zijn razend populair bij brides to be. Bekijk ze hier.

Sexy Split

Trouw jij in de zomer dan is een sexy split misschien wel iets voor jou. Deze toont je benen op een subtiele manier en geeft jou een speels, sexy bruidslook. We hebben genoeg opties want in 2023 is de split een ware trend.

The Wedding Jumpsuit

Zie je jezelf echt niet in een trouwjurk down the aisle lopen? Voor jou trendy 2023 bruiloft kies je gewoon voor een hippe jumpsuit. Het perfect alternatief voor een trouwjurk en je ziet er nog steeds uit als een echte bruid.

Heb jij zin gekregen om deze trends te dragen? Bekijk onze collectie dan snel.