Blog

Bruidslingerie voor een trouwjurk met lage rug

Geplaatst op: 05 april 2022

Is jouw keuze gevallen op een trouwjurk met een lage of doorzichtige rug dan heb je ook bruidslingerie voor trouwjurk met lage rug nodig. Keuze in bruidslingerie is er voldoende, maar wat doe je aan bij een trouwjurk met een hele lage rug? Als je meer hebt dan een A-cup dan voel je je waarschijnlijk meer op je gemak wanneer je een bh kunt dragen onder je trouwjurk. Dit is niet nodig in alle trouwjurken, want veel jurken hebben tegenwoordig een ingebouwde bh, maar voor je gevoel wil je gewoon goed ondersteund zijn en al helemaal wanneer je een grotere cupmaat hebt. Er zijn verschillende opties waaruit je kunt kiezen en die hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Torselet met lage rug

Als de rug van je trouwjurk lager is dan normaal, maar niet helemaal uitgesneden dan kun je kiezen voor een torselet met een lage rug. Deze ondersteund je op alle plekken waar dit nodig is en heeft een lagere rug dan de standaard torselet.

Lingerie van Poirier

De lage rug bh

De lage rug bh is perfect voor een trouwjurk met een diep uitgesneden rug of een kanten rug. Met een grotere cupmaat is deze bh perfect want je krijgt voldoende ondersteuning en toch zie je geen bandjes op je rug.

De naadloze plak bh

Deze jurk plak je vast aan je zijkant en kun je gewoon weer opnieuw dragen. De cup heeft een mooie gevulde cupvorm met een licht push up effect. Dit is goede lingerie voor een trouwjurk met een lage rug of een rug van kant bijvoorbeeld.

BH van In White shop

Ingenaaide losse cups

Omdat veel jurken al verstevigd zijn van binnen is het ook mogelijk om geen bh te dragen maar gewoon cupjes in de jurk te laten naaien. Deze zorgen voor een push-up effect en ook dat de top mooi aansluit.

Push up Cups van In White shop