Blog

5 tips voor een boho bruiloftsthema

Geplaatst op: 05 september 2018

Een boho of bohemian bruiloftsthema is al een tijdje niet meer weg te denken uit de opties voor je bruiloft. Zeker voor bruidsparen die op zoek zijn naar een meer relaxte bruiloft in de tuin of op het strand is dit een fantastisch thema. Maar wat maakt een boho bruiloft helemaal compleet? We zijn er even voor je ingedoken en hebben vijf onmisbare tips voor jullie:

  1. “Easy going” is het kernwoord voor een boho bruiloftsthema. Een jurk van zachte stof waar je je makkelijk in kunt bewegen en een trouwpak van bijvoorbeeld een linnen stof. Ga je helemaal easy going dan trouw je lekker op jullie blote voeten.
  2. Hooibalen als zitjes voor de gasten zijn een leuk alternatief voor traditionele stoelen.
  3. Vooral heel veel bloemen horen bij een boho bruiloft. Bloemenkrans in je haar, of tafels, om de nek van je hond, er kunnen niet genoeg bloemen zijn voor deze bijzondere dag. De keuze voor je bloemen zijn een mix van van alles door elkaar. Mooie wilde bloemen dus.
  4. Breng de gasten of de hoogte van het type bruiloft dat jullie hebben. Vraag of ze “party-casual” kunnen komen. Veel kleur, bloemenjurkjes, sandaaltjes, bretels, gewoon lekker ontspannen. Zo staan jullie daar niet in je relaxte kleding terwijl jullie gasten in driedelig kostuum verschijnen.
  5. Denk voor de locatie aan een relaxte strandtent, een oude boerenschuur of een tent. Zolang het maar een buitenruimte heeft zitten jullie goed!

Foto via Rembo Styling