Blog

4 styling ideetjes voor het matchen van bruid en bruidegom

Geplaatst op: 05 april 2022

Styling ideetjes voor bruid en bruidegom is het onderwerp vandaag. Op jullie trouwdag willen jullie er natuurlijk voor zorgen dat je een beetje bij elkaar past. Niets is erger dan dat hij met zijn hippe vintage look komt aanzetten, terwijl jij in je prinsessenjurk down the aisle gaat.

Nog leuker is het om echt samen iets af te spreken over wat jullie beide dragen op jullie bruiloft. Dit gaat dus een stapje verder dan alleen een bepaalde stijl te kiezen. Matching styling ideetjes kunnen iets speels geven aan jullie bruiloft en geeft jullie gasten weer iets om over te praten.

Wij hebben vier leuke ideetjes voor jullie onder elkaar gezet.

1. Matching sneakers bruid en bruidegom

Beide trouwen in je gympen is natuurlijk super leuk. Je kunt kiezen om voor het ceremonie gedeelte meer traditionele schoenen te dragen en dan ’s avonds op het feest los te gaan in jullie matching gympen in een speelse kleur. Er is een hele website vol met trouwgympen waar jullie vast een leuk paar kunnen vinden.

 

2. Trouwtatoeage

Het is misschien een beetje een risico, maar niets laat meer zien dan dat jullie zeker van je zaak zijn dan een matching tattoo! Een trouwtatoeage kan iets simpels zijn zoals een getekende ring of een symbool wat veel voor jullie betekend, maar ook een hele sleeve die in elkaar overloopt. Dat is pas lef hebben! Op dit Pinterest board kun je nog meer trouwtatoage inspiratie vinden.

3. Matching corsages

In plaats van een traditioneel bruidsboeket kunnen jullie ook kiezen voor matching corsages. De bruid draagt die van haar om de pols en de bruidegom draagt die van hem op zijn trouwpak. Een uniek idee en makkelijk uit te voeren.

4. Kleuraccenten bruid en bruidegom

Bij een bruiloft met een kleurthema kan het soms leuk zijn om deze kleur ook te gebruiken bij het samenstellen van jullie trouwlook. Je kunt dit subtiel doen door bijvoorbeeld je sokken en schoenen te matchen, maar je kunt ook een stropdas voor hem een bruidsriem voor haar laten maken. Vaak kunnen de coupeuses in de bruidswinkel waar je je trouwjurk koopt ook helpen bij het maken van matching items.